Opvraging via NBWO Direct

De ModelWaardeScan is op te vragen via de site Account aanvragen. Wanneer u zich heeft aangemeld kunt u een tegoed voor een aantal (5, 10 of 30) ModelWaardeScan's aanmaken door een betaling vooraf te doen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Ideal. Wanneer de betaling is uitgevoerd kunt u direct aan de slag en de ModelWaardeScan's opvragen.

Abonnement

Daarnaast kunt u een abonnement afnemen waarmee u een vast aantal ModelWaardeScan's per maand kunt opvragen. De ModelWaardeScan's die u extra opvraagt worden daarnaast nog in rekening gebracht. De abonnementskosten en eventueel extra afgenomen ModelWaardeScan's worden maandelijks gefactureerd. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Aansluiten op de webservice

De producten van NBWO kunnen ook via de webservices van NBWO worden opgevraagd. Hier zijn vele varianten mogelijk. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kan de webservice worden ingericht. Daarnaast is het mogelijk om u aan te sluiten op de reeds bestaande webservices. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bulkwaarderingen

Wanneer u voor een (groot) aantal woningen een modelwaarde wilt opvragen kan NBWO ook een bulkwaardering voor u uitvoeren. U levert een bestand aan met per woning minimaal de volgende gegevens:

  • postcode
  • huisnummer
  • eventuele toevoeging

Eventueel aanvullende gegevens als woningtype, bouwjaar, inhoud, woonoppervlak en perceelgrootte zijn niet noodzakelijk maar maken de waardebepaling wel nauwkeuriger. Het bestand kan in alle gangbare bestandsformaten worden aangeleverd zoals Excel, Access, cvs, txt, SQL-Server, dbf etc. Doorgaans wordt het bestand in hetzelfde formaat teruggeleverd met extra velden. De terug te leveren velden worden in overleg bepaald.