Extra fundament

Aan de betrouwbaarheid van taxaties wordt door geldverstrekkers steeds meer waarde gehecht. Voor de beoordeling en onderbouwing van hypotheekaanvragen eisen geldverstrekkers daarom een validatie met twee modelmatige waardebepalingen. Met de professionele ModelWaardeScan® legt u een extra fundament onder uw aanvraag.

Snellere acceptatie

Met de ModelWaardeScan® van NBWO vergroot u de betrouwbaarheid en versnelt u de acceptatie van hypotheekaanvragen. Het rapport brengt de financiering beter in kaart, waardoor de kans op afwijzing van een hypotheekaanvraag verkleind wordt.

Inventarisatie overwaarde

Met de ModelWaardeScan® van NBWO kunt u snel, individueel maar ook in bulk, en overzichtelijk de overwaarde van een woning in relatie tot een hypotheek inventariseren. Dit biedt u nieuwe kansen voor hypotheekverstrekking of aanvullende financiele diensten.

Retentie

Met de ModelWaardeScan® of indexatiemethodiek van NBWO bent u in staat uw klanten periodiek op de hoogte te brengen over de waardeontwikkeling van zijn woning. Hierdoor heeft u voortdurend een klantcontactmoment.

NBWO Direct

Om als intermediair direct gebruik te maken van onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u inloggen en via een Ideal-betaling een tegoed voor 10, 25 of 50 rapporten inkopen (tegoed beheren). Vervolgens kunt u modelwaardescans opvragen.