Partners

Hieronder staan de partners van NBWO:

Webservices.nl

Webservices.nl is een full service dienstverlener op het gebied van online verrijking en validatie van
data. Sinds de oprichting in 2004 heeft Webservices.nl al meer dan 10.000 gebruikers. Het valideren van data is mogelijk met verschillende gegevens, waaronder informatie over adressen, bedrijven, geografische coördinaten, kadastrale informatie, kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven en voertuigdata. Hiervoor worden data ontsloten van o.a. TNT/Cendris, KvK, Kadaster, NBWO, Human Inference, Dun&Bradstreet, Graydon, Falk, Geodan, Cendris en Addressdoctor.

NTS

NTS (Nationale Taxatie Service) is de grootste onderneming voor fysieke woningtaxaties in Nederland. Het aantal uitgevoerde woningtaxaties bedraagt circa 20.000 op jaarbasis. NTS taxeert alleen in opdracht van tussenpersonen, geldverstrekkers en voor leden van Vereniging Eigen Huis (VEH).

NTS werkt samen met ruim 500 lokale, gecertificeerde taxateurs, waardoor bekendheid met de plaatselijke marktomstandigheden verzekerd is. Alle met NTS samenwerkende taxateurs zijn aangesloten bij VastgoedPRO, de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) of de Vereniging Bemiddelaars Onroerend Goed (VBO). Hierdoor zijn de betrokkenen verzekerd van een taxatierapport dat voldoet aan de strenge kwaliteitseisen.

Cyclomedia

CycloMedia is gespecialiseerd in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving op basis van Cyclorama's (sferische panoramafoto’s). Dankzij unieke, door CycloMedia ontwikkelde, opname- en verwerkingstechnieken worden dagelijks grote gebieden fotografisch vastgelegd en in een online database opgenomen. Cyclomedia levert de foto's in het modelwaarderapport.

DataLand

DataLand is het centrale loket voor gemeentelijke vastgoedinformatie. Namens de aangesloten gemeenten maakt DataLand deze gegevens toegankelijk voor bedrijfsleven en overheid. Vastgoedinformatie wordt gebruikt voor onder meer de ontwikkeling van infrastructurele projecten, milieueffect- en veiligheidsrapportages en nationale rampenplannen. NBWO is ook een van de afnemers van deze gegevens.

Het Kadaster

Het Kadaster verzamelt gegevens over registergoederen in Nederland, houdt deze bij in openbare registers en op kadastrale kaarten en stelt deze gegevens tegen een vergoeding beschikbaar aan particulieren, bedrijven en andere belanghebbenden in de samenleving.